top of page

lör 04 maj

|

Göteborg

🎉 Gumbo Fest - Smaker och Toner från Louisiana 🎶

Välkomna till en oförglömlig upplevelse fylld med smaker och toner från Louisiana! Vi serverar så mycket gumbo du orkar äta och självklart mängder av god dryck till bra pris.

🎉 Gumbo Fest - Smaker och Toner från Louisiana 🎶
🎉 Gumbo Fest - Smaker och Toner från Louisiana 🎶

Time & Location

04 maj 2024 15:00 – 21:00

Göteborg, Parkgatan, Göteborg, Sweden

Guests

About the Event

🍲 Gumbo i Fokus: En härlig gryta fylld med kryddig andouillekorv, möra kycklingbitar och färska grönsaker, allt badat i en mustig kryddig sås som serveras med ris. Förhöj din kulinariska upplevelse med vår gumbo-expert Sebastian, vars passion för söderns smaker och traditioner verkligen lyser igenom varje tugga. Sätt dig till bords och låt Sebastian ta dig med på en gastronomisk resa till Louisiana med varje sked av vår utsökta Gumbo!

🌱 **Vegansk Gumbo:** För våra veganska vänner erbjuder vi även en smakrik och härlig vegansk version av Gumbo, så att alla kan njuta av denna traditionella rätt.

🎶 **Musik:** Vi kommer spela musik från svängiga rytmerna från Louisiana

🍻 **Bra Priser på Öl:** För att hålla stämningen på topp erbjuder vi bra priser på öl från regionen, så att du kan njuta av din Gumbo med din favoritdryck i handen.

🍹 **Special Drinken " Sazerac ":** Missa inte att smaka på cocktailen Sazerac som är på tillfälligt besök denna kväll. En tidlös klassiker bland cocktailer och starkt förknippad med New Orleans, Louisiana. En sofistikerad och elegant blandning av rye whiskey, cognac, absint, socker och bittrar. En sann klassiker som tar dina smaklökar på en resa tillbaka i tiden till Louisiana under 1800-talet.

💰 **Förköp Endast 200 kr per person:** För att säkra din plats och ta del av alla de fantastiska upplevelserna erbjuder vi förköp för endast 200 kr per person och då igår Gumbo. Du köper biljetter via länken. Eventet och maten serveras 15-21, men vi kommer ha öppet till 01 för de som vill fortsätta kvällen.

Tag med dig vänner och familj för en kväll fylld med god mat, härlig musik och fantastiska upplevelser från Louisiana!

Varmt välkomna,

Michael, Madeleine & Sebastian

Tickets

  • Gumbo Fest 4 maj

    200,00 kr

Total

0,00 kr

Share This Event

bottom of page