top of page

Den är Wagyuooo!

Bam! Gissa vem som är tillbaka? Wagyuburgaren!

Vad i hela världen är Wagyu, undrar du kanske?

Wagyuköttet kan vara mjukare än ditt favorit-täcke och har en smak som får smaklökarna att sjunga opera. Den här unika smaken kommer från en magisk fettsammansättning i musklerna. Och ja, vi kanske borde ha en röd matta ute varje gång vi serverar det!

 

Hos oss är kvalitet och råvaror inte bara ord – de är kärnan i vår filosofi. Sedan vi började smasha burgare 2017 har vi ständigt strävat efter att erbjuda den absolut bästa kvaliteten på våra produkter. Vår vision är att stå på toppen av burgar-Sverige, och vi vet att det endast är möjligt genom att aldrig kompromissa på våra råvarors kvalitet.

Med tanke på hur populär Wagyuburgaren blev (varför är vi inte förvånade?), har vi skrotat det där tråkiga förbokningsystemet. Nu satsar vi stenhårt med leveranser varje onsdag. Så, chansen är stor att du kan sluka en Wagyuburgare! Och om Wagyu inte är din grej (va?!), har vi alltid våra legendariska högrevsburgare redo att imponera.

Tips från proffset: Testa Wagyuburgaren som en klassisk cheeseburgare. Men du bestämmer – om du vill ha den med glitter och enhörningar så fixar vi det! 

Om skylten säger "Slut på Wagyuburgare" – ja då har någon annan hungrig själ kommit före dig. Men, det är en ny dag imorgon!

Glutenfri? Ingen fara, vi har hamburgerbröd för alla.

Denna burgare, som väger 200 gram och kostar bara 245 kr.

Följ oss på @wernersbistro om du vill hålla koll på våra burgaräventyr och vår resa mot toppen!

bottom of page